Dneska je čtvrtek, 25.04.2024, svátek má Marek, venku je 9°C, 159 online
TV 19:29:36

informace o článku

Hodnocení článku:
6,7/10
Čtenářů:
9050x
Přidáno:
05.07.2004
Autor:
Lou
 

článek

Konec řeckých stavbařů na mistrovství Evropy ve fotbale

ilustrační foto

ilustrační foto z anecdotage.com

Konec řeckých stavbařů na mistrovství Evropy ve fotbale

Mistrovství Evropy ve fotbale sotva skončilo a už tu je první skandál- Řekové používali při hře nepovolené prostředky a bude jim zpětně odebráno zlato!!! Pracovníci UEFY provedli po finálovém zápase rychlou prohlídku šaten hráčů a narazili na několik nedovolených prostředků, jmenovitě na dláta, krumpáče, lopaty a na záchodě objevili dokonce jednu míchačku. Tajemství výroby betonu v obranné fázi hry řeckého týmu bylo konečně odhaleno!

Následující den se kontroloři vrhli i do ubytovacích prostor mužstva, kde zabavili další nepovolené nástroje včetně několika bagrů a jeřábů. Trenér řeckého výběru se hájil tím, že se jedná o nový typ kopaček a ne o stavbařské náčiní, ale zkušené pracovníky neobelstil. V rukách UEFY se ocitli i videozáznamy z tréninků, které byly před veřejností přísně utajovány. Na internet se již dostalo několik scén, kde německý kouč předvádí svým svěřencům, jak správně připravit rychlotvrdnoucí beton.

Kromě odebrání zlaté trofeje však čekají hráče FC Beton Řecko ještě další potíže, protože kromě fotbalových pravidel, kde je jasně uvedeno, že beton se používat nesmí, navíc ještě nedodrželi bezpečnost práce, neboť na staveništi se musí všichni pohybovat v přilbách a ty fotbalisté Řecka neměli. Zkrátka jedná se o totální debakl řeckého týmu na fotbalové scéně. Jinak tomu však je ve stavebním odvětví. Největší stavbařské firmy se doslova přetahují o jednotlivé řecké hráče a jsou ochotny dát milionové částky za každého betonáře. Zatímco Milana Baroše se snaží ulovit nejeden velký fotbalový klub, Zagorakise má na mušce hned několik společností v čele s Armabetonem.

Normálnímu divákovi z toho jde hlava kolem. Co to vlastně sledoval? Mistrovství Evropy ve fotbale nebo mistrovství Evropy v přípravě betonu? Experti si nad odpovědí marně lámou hlavu, většinou se prý jednalo o fotbal, ale když hrálo řecké mužstvo, tak si většina lidí myslela, že sleduje dokument o stavbě nějakého domu. Dům byl nakonec vítězně dostavěn… ale koho to zajímá a kam vlastně zmizel fotbal?


Copyright © 2000-2024 teenage.cz. ISSN 1213-9564. Jakékoliv šíření toho článku, nebo jeho částí (zvláště pak na BLOGY) je bez souhlasu autora zakázáno!!!

 

Přidej i ty svuj názor!
guest hello
 přidat komentář Přidat komentář  zobrazit všechny komentáře Vypsat všechny (1)